Ecological Headquarters With German Gold Certification

green climate fund, eco headquarters
Built under the motto ‘green is the new black’ the future headquarters of the Green Climate Fund in Bonn, Germany designed by Laboratory for Visionary Architecture (LAVA) is to meet the German gold certification. This means, the three level structure regenerates energy and has photo voltaic and bioreactor applications. Talking about the looks, the natural lighting is provided via curvilinear shapes, and the greenery is provided through the rooftop and terraces gardens. The state of the art office technology utilized within the building definitely adds value to its design.

green climate fund, Bonn headquarters

green climate fund, headquarters design

green climate fund, future headquarters

green climate fund, headquarters

green climate fund headquarters

More Posts:

Citroen Tubik Concept
Life After Disaster – Module Soteria Homes
Impressive McLaren JetSet
Invisible Bike Helmet (+VIDEO)
NSC-2015 Concept Car By Nissan Minimizes Human Errors (+VIDEO)
The First Working "Invisibility Cloak" (+VIDEO)
Solar Impulse Ready To Fly Across America (+VIDEO)
Amazon Echo Brings AI Into Your Home
The First 3D-Printed Supercar
Smart 'Ring' Turns Your Wall Into A Giant Touchscreen